Fudbal

48 dana kasnije, Dibala je i dalje pozitivan na COVID-19!

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Uskoro će dva meseca od prvog pozitivnog testa zvezde Juventusa.

Izvor: Michael Regan/Getty Images Europe

Puna 52 dana od kada je maestralnim golom rešio "Derbi Italije", 48 dana od kada je demantovao glasine da je zaražen virusom COVID-19, 34 dana od kada je javnosti ispričao kakav pakao je prošao u borbi sa korona virusom i 25 dana od saznanja da je ponovo pozitivan...

...Paulo Dibala se i dalje bori sa posledicama ove zaraze.

Zvezda Juventusa bila je pozitivna četvrti put u poslednjih šest neelja, objaviljeno je u emisiji "El Chiringuito" na španskoj televiziji.

Agonija argentinskog asa počela je u danima posle na silu odigrane utakmice sa Interom, u kojoj je postigao gol za konačnih 2:0 i vratio šampiona na prvo mesto ispred Lacija "tik" pred obustavu Serije A. Vest o tome da su njegovi saigrači Danijele Rugani i Blaz Matuidi bili pozitivni na testu poklopila se sa vešću da se i njegova devojka Orijana Sabatini nalazi među zaraženima, pa je policija i Dibalu i ostatak porodice koja živi s njim u Torinu smestila u karantin.

Mesec i po dana kasnije, za razliku od saigrača i partnerke, 26-godišnjak i dalje ne uspeva da se izbori sa virusom zbog čega u Juvetusu razmatraju mogućnost intenzivnih mera lečenja.

Njegov slučaj izaziva veliku pažnju u italijanskoj sportskoj javnosti, utoliko što je Juventus počeo da okuplja prvotimce na početku novih priprema za nastavak sezone, a čelnici Serije A stigli blizu odluke o datumu kada će šampionat biti nastavljen bez prisustva publike.