Fudbal

"Ekskluziva" iz Italije: Pogba se vraća u Juve trampom

Autor mondo.me Izvor mondo.ba

Poznati novinar objavio detalje pregovora o novom dolasku nestalnog Francuza u "Staru damu".

Izvor: Guliver, Valerio Pennicino/Getty Images Europe

Mančester junajted - Juventus - Mančester junajted - Juventus.

Već nekoliko nedelja unazad u Italiji spekulišu da bi ovo mogao da bude put koji će Pol Pogba preći, odnosno da će se ovog leta vratiti u Torino, gde je stekao punu afirmaciju.

"Stara dama" je navodno dugo zainteresovana da ga vrati sa Old Traforda, gde Francuz nije opravdao ogroman novac koji su "crveni đavoli" dali za njega.

Čak 105 miliona evra!

Mančester junajted je najpre pokušao da "izvuče" taj novac i da naplati Pogbu 150 miliona evra, ali to neće uspeti. 

Odlično obavešteni italijanski novinar Đanluka di Marcio je otkrio u utorak da je Juventus spreman da ponudi jednog ili čak dvojicu igrača u mogućoj zameni za Francuza, kome je ostala još godina ugovora u engleskom klubu.

S obzirom na to da se sve češće u medijima pominje odlazak Miralema Pjanića i Daglasa Koste, mediji u Italiji navode da bi upravo oni mogli biti uključeni u trampu sa "crvenim đavolima". Takođe, navodno su na izlaznim vratima "Stare dame" i Blez Matuidi i Aleks Sandro.

Osim Juventusa, Pogbu bi navodno u svojim redovima voleli da vide i Real Madrid i Pari sen Žermen, koji posle otkazivanja sezone francuske Lige 1 sada iščekuje informaciju nadležnih da li će biti proglašen šampionom.

Tagovi