Fudbal

Korona ušla u kladionice: Kvota da se Primera nastavlja do 15. juna 2,50!

Autor mondo.me

Još se ne zna kada će se fudbal vratiti na stadione ali kladioničari imaju priliku da prekinu “post” uprkos prekidu svih takmičenja zbog epidemije koronavirusa.

Izvor: Guliver, Stuart Franklin/Bongarts

Kladioničari u Srbiji dobili su priliku da profitiraju (ili izgube) ako pogoda kada će početi nacionalna prvenstva u Engleskoj, Italiji, Španiji… odnosno kada će biti odigrano finale Lige šampiona!

Kladionica Mocart dala je priliku svojim mušterijama da pogađaju do kada će biti završena Liga šampiona i Liga Evrope!

Prema vijestima iz Nemačke, čini se da će Bundesliga biti prva koja će dopustiti fudbalerima da se vrate na igrališta, doduše pred prazne tribine. Stoga kvota na to da će se fudbal u zemlji “pancera” zaigrati do 15. juna iznosi samo 1,25, piše Kurir.

Englezi su sa druge strane bili "najtvrdoglaviji" kada je riječ o obustavljanju Premijer lige, a djeluje da bi i oni mogli da se vrate na teren do 15. juna za šta je kvota 1,80!

Zemlje koje su najžešće pogođene pandemijom virusa korona su Španija i Italija pa su i kvote da bi nacionalna prvenstva na dva najveća evropska poluostrva mogla da se nastave do 15. juna najveće – za Primeru 2,50, a za Seriju A 2,40.

Najveća kvota na to da će se fudbalsko prvenstvo nastaviti je za francusku prvu ligu – 3,2.

Ponuđeno je i klađenje da li će Liga šampiona i Liga Evrope biti završene do početka septembra. Na oba ishoda kvota je 1,70.