Fudbal

Saobraćajka nekadašnje zvezde Liverpula, automobil uništen!

Autor modno.me Izvor mondo.ba

Jon Arne Rise imao nezgodu s kćerkom, nakon koje su oboje hospitalizovani, ali na sreću, nije bilo ozbiljnijih povreda.

S
Izvor: Zak Kaczmarek/Getty Images AsiaPac

Nekadašnji reprezentativac Norveške Jon Arne Rise i njegova 19-godišnja ćerka Arijana vraćali su se u Alesund u utorak uveče, kada je Norvežanin morao naglo da skrene kako bi izbegao prepreku na putu.

Njegov automobil se tom prilikom zabio u ogradu.

Oboje su bili svesni nakon udesa, ali su odvedeni u bolnicu na rutinsku kontrolu.

"Vozio je kćerku kući u Alesund, i nešto pre nego što su stigli, neka prepreka na putu je naterala Risea da brzo skrene ulevo. Oboje su dobro u ovim okolnostima, ostali su u bolnici do ujutro", izjavio je Riseov agent Erland Bake norveškim medijima.

Hitna služba brzo je stigla na lice mesta nakon incidenta, zaključeno je da su oboje prošli bez većih povreda, ali je automobil pretrpeo totalnu štetu.

"Imamo neku ideju o onome šta se dogodilo, ali prvo moramo da uzmemo izjave od aktera saobraćajne nesreće", saopštio je portparol lokalne policije Sindre Molnes.

Po puštanju iz bolnice, Rise je na svom Instagramu potvrdio da se sve dobro završilo.

"Kćerka i ja smo sinoć imali saobraćajnu nesreću. Dobro se osećamo nakon noći provedene u bolnici. Hvala svima na porukama podrške, budite na sigurnom i brinite jedni o drugima", napisao je nekadašnji igrač Liverpula.

U karijeri, osim tima sa "Enfilda" i norveških klubova, branio je boje Fulama, Rome, APOEL-a i Monaka, dok je u norveškom dresu upisao 110 nastupa i postigao 16 golova. Bio je šampion Evrope u dresu Liverpula 2005. godine.