Fudbal

Vest koju dugo niste pročitali: Junajted pregovara sa Kežmanom!

Autori mondo.me Milutin Vujičić

Ovoga puta, zaista...

Izvor: GULIVER/MARCO ROSI/GETTY IMAGES

Glasine o transferu Sergeju Milinković-Saviću se ne utišavaju čak ni kada nema fudbala.

Prethodnih dana u medijima se glasno govorilo o tome da se Pari sen Žermen namerio na vezistu Lacija i da će ga dovesti ovog leta, međutim nedugo potom pojavila se i informacija da nisu usamljeni u misiji da angažuju Srbina.

Kako prenosi štampa u Italiji, interesovanje za Sergeja probudilo se i u Engleskoj, gde je Mančester junajted posle dosta vremena ponovo povezan sa njim!

Naime, čini se da će "crveni đavoli" ostati ovog leta bez Pola Pogbe, a veruju da bi upravo Sergej Milinković-Savić mogao dostojno da ga zameni, čak i da premaši njegove nastupe koji nisu bili impresivni od dolaska iz Juventusa.

Ipak, spominje se i Juventus kao klub koji "merka" SMS-a, kao i Real Madrid, međutim Junajted je prvi "otvorio pregovore" sa agentom Matejom Kežmanom, pišu Italijani.

Ovoga puta ne spominje s cena koju je "propisao" predsednik Klaudio Lotito, niti ona koju traži Mateja Kežman, a videćemo da li će kriza sa korona virusom "oboriti" cenu srpskog veziste koji je sa rimskim klubom ugovorm vezan do 2024. godine.

Ove sezone za Rimljane je dao pet golova i zabeležio sedam asistencija na 31 meču.