Fudbal

Čuo ono što NIKAKO nije hteo: Dibala opet pozitivan na korona virus!

Autor mondo.me Izvor mondo.ba

Iako je smatrano da je "izlečen", napadač Juventusa i reprezentacije Argentine Paolo Dibala ponovo je pozitivan na Covid-19.

Izvor: Laurent Cipriani/AP, Tanug

Paolo Dibala prošao je pravi pakao u prethodnom periodu, nakon što je utvrđeno da je pozitivan na Covid-19. On je priznao da gotovo nije mogao da diše, da nije imao snage, ali da je ipak uspeo da se izleči.

Ipak, nedugo posle tog testa stigle su vesti koje fudbaler Juventusa nikako nije hteo da čuje.

Devojka argentinskog fudbalera Orijana Sabatini potvrdila je na društvenim mrežema da su se ponovo oboje testirali na korona virus i, nažalost ,opet dobili pozitivne rezultate, nakon nekoliko negativnih.

"Moj dečko i ja smo 21. marta uradili test i rezultat je bio pozitivan (za koronavirus). Tri dana kasnije opet smo se testirali i bio je negativan. Sada smo se podvrgli još jednom koji je bio pozitivan: - dakle, još uvek imamo Covid-19. Nemamo gotovo nikakvih simptoma. Osećamo se veoma dobro", napisala je Dibalina devojka na Instagramu.

Za sada nije poznato da li je Dibala ponovo oboleo ili postoji mogućnost da test koji je bio "negativan" nije bio ispravan.

"Ne znam kako to radi i zašto je bio negativan, a zatim pozitivan. Čula sam da može biti lažno negativan. To dokazuje koliko malo znamo o virusu. Mislimo da smo se zarazili kontaktom mog dečka sa njegovim saigračem (Danijele Rugani), ali to je po svemu sudeći pogrešno jer je od tada prošlo 15 dana i ne bi imalo smisla", dodala je Orijana za  brazilske medije.

Dibala je bio jedan od trojice igrača Juventusa koji su bili poztivni na koronavirus, uz defanzivca Danijele Ruganija i vezistu Blejza Matuidija.

Tagovi