Fudbal

Milan bi da menja trenera, igrači NE DAJU!

Autor mondo.me Izvor mondo.ba

Fudbaleri Milana pružili podršku aktuelnom treneru Stefanu Pioliju.

Izvor: Guliver/Gettyy Images/Gabriele Maltinti

Trener Milana Stefano Pioli ima podršku nekoliko igrača Milana, koji žele da 54-godišnji stručnjak ostane na klupi "rosonera", piše "Tutosport".

Španski krilni napadač Samu Kastiljeho tvrdi da igrači žele da Pioli ostane, nakon što je pokazan napredak u poslednje vreme, kako u igri, tako i rezultatski.

Kada je Pioli zamenio Marka Đampaola posle 7. kola, potpisao je ugovor do juna 2021. godine.

ROMANJOLI OSTAJE I POSLIJE 2022?

Čelnici "rosonera" ponudiće produžetak saradnje 25-godišnjem defanzivcu Alesiju Romanjoliju, čiji ugovor ističe za dve godine.


Međutim, pojavila se informacija da bi na "San Siro" mogao da dođe nekadašnji trener RB Lajpciga, a sada direktor firme Red Bul Ralf Ragnik. Toj ideji, nakon Zvonimira Bobana, koji je naknadno dobio otkaz, prema pisanju torinskog lista, protive se i pojedini fudbaleri Milana.

Osim Kastiljeha, podršku aktuelnom šefu struke pružili su Teo Ernandez, Ismale Benaser i Ante Rebić, koji igra fantastično pod komandom Piolija.

Pioli je na klupi Milana zabeležio devet pobeda na 22 meča, čim su "rosoneri" stigli do sedme pozicije u Seriji A, sa tri boda zaostatka za šestoplasiranim Napolijem, što je popravilo atmosferu u klubu.

Milan ove sezone nije učestvovao u Evropi, kako bi sredio finansijske izveštaje i ''napao'' Ligu šampiona. Iako se ne zna da li se Serij A u Italiji, najvećem žarištu korona virusa nastaviti, Milan je skoro bez šansi da im to pođe za rukom.

Tagovi