Fudbal

Ponovo Jović: Izvinjavam se svima, loše su mi rekli, NEMAM KORONU!

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Izabrano sredstvo komunikacije napadača Real Madrida je Instagram "stori".

Izvor: DEAN MOUHTAROPOULOS/GETTY IMAGES EUROPE, Guliver

Luka Jović se ponovo oglasio, drugi put danas. Prvi put je objavio da je doputovao u Beograd uz dozvolu Real Madrida, a sada je rekao da nije dobio dobra uputstva o samoizolaciji i izvinio se svima.

Oba puta je komunicirao preko Instagram "storija", poruka koje nestaju posle 24 sata.

Jović je rekao da je odlučio da doputuje da bi "dao podršku svom narodu" i bio uz porodicu, čime je prećutno demantovao da se vratio zbog rođendana svoje devojke, kako su navodili mediji.

Evo šta je Jović napisao.

"S obzirom na to da je stanje u svetu i u našoj zemlji jako teško, nezapamćeno u poslednje vreme, moram da se oglasim i dam podršku svom narodu. Prvenstveno, jako mi je krivo što sam ja glavna tema ovih dana i što se konstantno piše o meni, a ne o glavnim junacima ove krize, doktorima i svim medicinskim radnicima", napisao je on.

Jović je naglasio da je dva puta testiran i da je oba puta bio negativan: pre odlaska iz Španije i po dolasku u Srbiju.

"Dok sam boravio u Španiji, bio sam negativan na korona virus i odlučio sam da doputujem u Srbiju i pomognem i dam podršku našem narodu i budem blizu svoje porodice, u saglasnosti sa čelnicima mog kluba. Kada sam sleteo u Srbiju, još jednom sam testiran i bio negativan na korona virus. Jako mi je krivo što su neki ljudi neprofesionalno odradili svoj posao i nisu mi dali tačne instrukcije kako treba da se ponašam u samoizolaciji. U Španiji mi je bilo dozvoljeno da se krećem do apoteke i supermarketa kako bih mogao da nabavim potrebne namirnice, što nije slučaj ovde", napisao je fudbaler Real Madrida.

Pisalo se i da će dobiti krivičnu prijavu, a našao se na udaru i vlasti i naroda zbog neodgovornog ponašanja.

"Izvinjavam se svim ljudima ako sam ih na neki način ugrozio i nadam se da ćemo zajendo uspeti da prebrodimo sve ovo. Podrška Srbiji i držimo se zajedno!", napisao je Luka Jović.

Tagovi