Fudbal

“Srećan sam, nema razloga da mijenjam sredinu”

Autor mondo.me

Reprezentativac Crne Gore Vladimir Jovović produžio ugovor sa Jablonecom do ljeta 2021. godine

Izvor: MONDO/Bojan Stanišić

Stigao je ljeta 2017, do sada je odigrao 76 utakmica i potpisao 13 golova i 18 asistencija, aktuelni ugovor mu je isticao na ljeto, ali...

Jablonec nije dozvolio taj luksuz da ispusti jednog od najboljih igrača - Vladimir Jovović je produžio ugovor sa češkim prvoligašem do ljeta 2021. godine.

"Drago mi je što sam produžio ugovor. Klub je želio da ostanem, a ja se nisam dvoumio", rekao je za klupski sajt 25-godišnji reprezentativac Crne Gore.

Ponikao je u Sutjesci, prešao je u Crvenu zvezdu 2015. gdje nikada nije dobio šansu, dokazivao se na pozajmicama u OFK Beogradu, Napretku iz Kruševca i Spartaku iz Subotice prije nego što je predstavljen na stadionu "Strelnice".

"Dobro se osjećam u Jablonecu, navikao sam se na sve, odigrao sam dosta utakmica... Mislim da mi ide dobro, da ide dobro klubu, a sada želim da još jednom sa Jablonecom igram Ligu Evrope", poručio je Jovović.

Ofanzivac "hrabrih sokola" trenutno liječi povredu zadnje lože, odmaraće vjerovatno tri nedjelje, a Jablonec poslije 22 kola ima 39 bodova i nalazi se na trećem mjestu u zoni Evrope.