Fudbal

Rio može da odahne, Nejmar dobio crveni karton i stiže na karneval!

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Brazilac je izgleda pažljivo birao kada će da zaradi isključenje...

Izvor: Guliver/Getty images/Stuart Franklin, Stuart Franklin/Bongarts

Brazil ne mora da brine, Nejmar stiže na karneval u Riju!

Zvezda Pari Sen Žermena postarala se da dobije "nekoliko dana slobodno", pošto je u završnici meča protiv Bordoa zaradio crveni karton.

PSŽ je u nedelju uveče u uzbudljivom susretu savladao "žirondince" 4:3 i tako nastavio svoj siguran pohod ka novoj tituli prvaka Francuske, ali mnogima je bilo interesantno što je Nejmar baš u ovom meču bio isključen.

On je dobio dva žuta kartona i oba u nadoknadama vremena dva poluvremena. Prvo se raspravljao sa sudijom posle izjednačenja Pabla na 2:2 u finišu prvog dela igre, da bi u 92. minutu zbog povlačenja Jasina Adlija stigla i druga javna opomena.

Nejmar je isključen, propustiće meč protiv Dižona narednog vikenda, u kojem se očekuje lagana pobeda "svetaca", a on će moći da se na par dana preseli u Brazil!

To je "vrlo važno", jer smo već brinuli hoće li Nejmar prvi put posle više godina propustiti karneval u Riju, ali izgleda da ipak neće.

Najveća žurka južne hemisfere trebalo bi da dobije "pojačanje", pošto je Brazilac poznat po tome da je njegov redovni učesnik, a karneval će trajati do srede.

PSŽ je slavio 4:3 nad Bordoom, golovima Edinsona Kavanija, Markinjosa i Kilijana Mbapea i sada imaju 13 bodova prednosti na vrhu Lige 1.

Tagovi