Fudbal

Legendarni Adrijano demantovao da je ubijen: Živ sam, evo me kod kuće!

Autor mondo.me Izvor mondo.ba

Ovog vikenda su se u Brazilu pojavile glasine da je nekadašnji napadač Intera, Parme, Fiorentine i Rome ubijen u toj zemlji, ali je bivši reprezentativac "karioka" demantovao te navode.

Izvor: LAURENCE GRIFFITHS/GETTY IMAGES EUROPE

Adrijano Leite Ribeiro nije ubijen u Rio de Žaneiru!

Legendarni Adrijano je odbacio spekulacije o svojoj smrti u rodnom gradu, objavivši fotografiju na svom Instagram profilu uz komentar: "Živ sam, evo me kod kuće".

Fantastični napadač bio je jedan od najboljih u istoriji "karioka" sa genijalnom levom nogom, ali je nakon smrti oca upao u depresiju i alkoholizam.

"Bio sam srećan samo kada sam pio. Radio sam to svaki dan. Pio sam sve, vino, viski, vodku, pivo. Mnogo piva. Nisam prestao da pijem i na kraju sam morao da odem iz Intera", rekao je Adrijano nakon što je napustio milanske "neroazure".

Ovaj 38-godišnjak je u karijeri osvojio četiri "skudeta" sa Interom, a nakon povratka u Brazil osvojio je dve titule sa Flamengom i Korintijansom. U brazilskom dresu je debitovao sa 18 godina i osvojio "Zlatnu kopačku" na Kopa Americi 2004. godine sa sedam golova, kao i titulu na FIFA Kupu konfederacija 2005. godine, gdje je takođe bio najbolji strijelac.

Tagovi