Fudbal

Tuhel šokiran snimkom divlje žurke, Markinjos ne kapira u čemu je problem

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

"Budite sigurni da smo pričali u klubu o tome"

Izvor: MN Press

Tomas Tuhel uopšte nije srećan što njegov Pari Sen Žermen prati imidž tima koji žuruje. Ne samo da nije srećan, nego ga to nervira.

Tuhel je javno kritikovao svoje igrače nakon što se u javnosti pojavio snimak kako se ekipa ludo zabavlja samo dva dana posle poraza od Borusije Dortmund u Ligi šampiona. Ovo će verovatno samo doprineti daljem razdoru trenera i igrača.

Goli do pojasa i u ekstazi, zvezde PSŽ-a Nejmar i Edinson Kavani su očigledno slavili nešto, ali to nešto nije bila pobeda u Ligi šampiona.

Žurka je u četvrtak održana u Parizu da bi se proslavili rođendani Kavanija, Anhela Di Marije i Maura Ikardija. Vrlo brzo se pojavio njen snimak, postao viralan i izazvao pometnju u javnosti.

Tuhel je bio šokiran.

Njegov tim je izgubio 2:1 u Dortmundu, a mogao je još ubedljivije u prvom meču osmine finala Lige šampiona.

"Stvarno sam bio iznenađen kada sam video ovaj snimak. Iznenadilo me ovakvo ponašanje. Stvarno me iznenadilo. Budite sigurni da smo pričali o tome u klubu, ali bolje je da to ostane unutar kuće. Radije ne bih pričao javno o tome", rekao je Tuhel.

On je delovao vidno razočarano pred današnji duel protiv Bordoa kod kuće.

Defanzivac Markinjos bio je takođe prisutan, ali se samo delimično složio sa trenerom. Tačnije, smetalo mu je samo što se video pojavio u javnosti.

"Istina je da je greška objaviti takve snimke. Svi se slažemo i svi smo svesni toga, ali to je bila samo proslava rođendana. To je bilo planirano pre utakmice i nije imalo veze sa rezultatom u njoj", rekao je Markinjos.

On je dodao da je igračima trebao izduvni ventil.

"Hoću da kažem našim navijačima da to nije nedostatak poštovanja prema njima ili klubu. Trebalo je da budemo pažljivi sa ovim, jer neki ljudi žive za klub, putuju daleko da bi ga gledali, koji su razočarani i ne izlaze iz kuća posle poraza. Mi smo takođe vrlo razočarani i tužni zbog poraza", rekao je Markinjos, iako uopšte nije tako izgledalo na snimku.

PSŽ ima 10 bodova prednosti na vrhu tabele i to uz meč manje.