Fudbal

Mamić doputovao u Podgoricu - poznato je i zbog koga!

Autor mondo.me

Pregovori su u toku.

Izvor: MN Press

Prema pisanju podgoričkih "Vijesti", sportski direktor Dinamo Zagreba Zoran Mamić stigao je u četvrtak u Podgoricu.

Razlog dolaska rođenog brata Zdravka Mamića i dugogodišnjeg čelnika šampiona Hrvatske je poznat i zove se Stefan Milić (19).

Kapiten Budućnosti navodno je velika želja Dinama, a Mamić je i krajem ljeta boravio u Crnoj Gori da bi se lično uvjerio u kvalitet igrača koga je ove zime htio i Red Bul Salcburg.

Međutim, Budućnost je odbila ponudu Austrijanaca od 800 hiljada eura, što bi bio najveći transfer tog kluba u poslednjih 15 godina. A, poznato je koliko dobro Salcburg radi sa mladim igračima...

"Ne zna se koliko sada nudi Dinamo, ali teško da bi mogao da ponudi više od Salcburga, kao što je teško očekivati da bi podgorički klub pretposljednjeg ili posljednjeg dana prelaznog roka da se odrekne najtalentovanijeg fudbalera", piše u tekstu "Vijesti".

Milić je defanzivac, Budućnost i Dinamo su već uspješno poslovali kada je napadač Fatos Bećiraj za 650 hiljada prešao na "Maksimir" 2010. godine.

S obzirom na to da Dinamo ima mirnu prednost od 12 bodova na čelu tabele hrvatskog prvenstva, može da sebi dopusti da pravi tim za ljeto i novi napad na Ligu šampiona.

Međutim, pita se i Budućnost, koja je takođe prva, sa osam bodova prednosti ispred drugoplasirane Sutjeske.

Podgoričani sigurno ne žele da se lako odreknu igrača sa kojim žele da osvoje prvu titulu od 2017.