Fudbal

Oštro po vezistima Juventusa, a posebno Pjaniću: Mekan je kao mocarela!

Autor mondo.me Izvor mondo.ba

Bivši predsednik Juventusa kritikovao posle poraza od Verone.

Izvor: Francesco Pecoraro/Getty Images Europe

Posle poraza Juventusa od Verone (1:2), nekadašnji predsednik "Stare dame", Đovani Koboli Đilji "osuo je paljbu" po igračima sredine terena i sportskom direktoru torinskog kluba.

Nije hteo i po treneru Mauriciju Sariju, jer je - po njegovom mišljenju - "besmisleno udarati čoveka koji je već na zemlji".

Zato je u italijanskim medijima vrlo kritički govorio o Fabiju Paratićiju, koji je zadužen za transfere u Juventusu.

"Nedavno je rekao da je Dibala jedan od naših najboljih igrača, pa zašto ga onda želi prodati", zapitao se nekadašnji čelnik crno-belih.

Složio se Koboli Đilji sa konstatacijom da Juventus ima veliki problem sa igračima sredine terena.

"Problemi veznog reda su psihološki, čini se da je Pjanić mekan kao mocarala (vrta sira). Izgleda umorno i možda mu treba odmor. Problem u vezi se mora rešiti", istakao je.

Iako je Juve osam puta zaredom osvojio "skudeto", Koboli Đilji ne veruje da su igrači umorni od uspeha.

"Mislim da to nije realno, posebno na uložena sredstva. Porodica Anjeli je sklopila rizične, ali poštene ponude. Andrea Anjeli je odličan govornik, možda jedini koji je uzeo situaciju u svoje ruke i koga su svi jasno čuli", smatra bivši predsednik Torineza.

Bez obzira na ne tako dominantna izdanja kao prethodnih godina u Seriji A, Juventus se nalazi na deobi vodeće pozicije sa Interom, a stigao je i do osmine finala Lige šampiona, gde će igrati protiv Olimpik Liona.

Tagovi