Fudbal

Prelazni rok je gotov, a Inter i dalje pazari: Više je razloga za to

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Povreda Samira Handanovića napravila probleme "nerazurima".

Izvor: Guliver/Getty Images/Marco Luzzani, Marco Luzzani/Getty Images Europe

Antonio Konte je uspeo da probudi svoj tim u poluvremenu milanskog derbija i nakon velikog preokreta, njegov Inter je stigao do trijumfa vrednog povratka na prvo mesto Serije A.

Ipak, malo je falilo da golman Danijele Padeli bude tragičar "nerazura" i sada bi Inter usred sezone mogao da dovede novog čuvara mreže.

Kako prenose mediji u Italiji, Inter je navodno spreman da lekarskim pregledima podvrgne Emilijana Vivijana, koji bi mogao da postane novi član kluba uprkos tome što je prelazni rok završen.

U Interu strahuju da bi neprikosnoveni Samir Handanović mogao duže da odsustvuje zbog povreda prsta ruke, pa "Korijere delo sport" navodi da će 34-godišnji Vivijano postati novi igrač Intera.

Iako je prelazni rok u Italiji zatvoren od 31. januara, Inter može da registruje Vivijana, jer je on trenutno bez kluba i stigao bi kao slobodan agent. Italijan je kratko bio na pozajmici u SPAL-u iz lisabonskog Sportinga, a od septembra prošle godine nema angažman.

Ovo je tehnički gledano Vivijanov povratak u Inter jer je bio deo tima u prvom delu sezone 2011/12.

Kako je Padeli napravio nekoliko grešaka koje su dovele do golova Milana u gradskom derbiju, Inter želi da sa Vivijanom taj problem privremeno reši, sve dok se Slovenac Handanović ne vrati na teren posle frakture malog prsta leve šake.