Fudbal

Alba uz Mesija: Dovoljno nas već mažu go***ma spolja

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Defanzivac je ljut na sportskog direktora

Izvor: Francois Nel/Getty Images Europe, Guliver

Defanzivac Barselone Đordi Alba priključio se kapitenu kluba Lionelu Mesiju u prozivci sportskog direktora Erika Abidala što "maže g***ima" unutar Nou Kampa.

Abidal je ove nedelje rekao da je Barsa odlučila da otpusti Ernesta Valverdea pošto su on i njegove kolege ocenile da "mnogo igrača nije zadovoljno, niti vredno trenira", kao i zbog toga što je postojao "interni problem u komunikaciji".

Mesi se razočarao komentarima svog nekadašnjeg saigrača i odlukom da sve članove tima stavi u isti koš u ne pominje imena.

Trener Barselone Kike Setjen rekao je u sredu da je šestostruki osvajač zlatne lopte srećan u klubu, pošto se zahuktavaju glasine da bi Mesi mogao da napusti Nou Kamp na kraju sezone.

Posle poraza od 0:1 od Bilbaa u četvrtfinalu Kupa kralja u četvrtak bio je poslednji udarac za klub, koji je ove nedelje objavio da će Usman Dembele biti podvrgnut operaciji zbog problema sa preponama, zbog čega će odsustvovati do kraja sezone.

Posle utakmice na San Mamesu, Alba je sledio Mesijev primer i ocenio da je Abidal morao da zna šta radi.

"Dovoljno već ovaj klub spolja mažu govnima, tako da stvarno ne bi trebalo da sami sebe mažemo. To je granica koje se treba držati. Abidal je bio igrač, navijači ga vole i zato treba da zna kako je u svlačionici i kako se igrači osećaju", rekao je Alba.

Barselona je ispala autogolom Serhija Busketsa u 93. minutu meča. To, međutim, nije mnogo uznemirilo defanzivca.

"Mislim da smo odigrali vrlo dobru utakmicu, jednu od najboljih u sezoni. Šteta što smo izgubili u poslednji čas, ali to je fudbal. Vrlo sam ponosan na tim, naročito na nivo igre. Moramo da nastavimo ovako. Ovo je jasno pravi put, samo nam je falila pobeda. Igrali smo dobro, imali smo posed i vrlo dobre šanse. Šteta za rezultat", rekao je Alba.

Tagovi