Fudbal

Fudbaler "đavola" se SLUPAO: Lamborginijem kroz ogradu na autoputu!

Autor mondo.me Izvor mondo.ba

Golman Mančester junajteda imao saobraćajku na putu do treninga.

Izvor: Gareth Copley/Getty Images Europe

Peh za pehom za fudbalere Mančester junajteda. Povrede, porazi, pa sada i saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovao rezervni golman.

"Crveni đavoli“ danas su u prilično lošoj atmosferi trenirali su svom trening centru u Karingtonu posle poraza od Liverpula u nedelju, a sumorno prepodne u Engleskoj donelo je nove nevolje.

Argentinski golman Serhio Romero doživio je saobraćajku na putu do treninga i potpuno uništio svoj lamborgini proletevši kroz ogradu na autoputu u blizini Karingtona.

Rezervni čuvar mreže Mančester junajteda prošao je srećom bez povreda, a vrlo brzo pojavile su se fotografije i video snimci Romera kako stoji pored uništenog lamborginija, vrednog 170.000 funti kojim se „počastio“ 2017. posle osvajanja Liga kupa.

Pretpostavlja se da je uzrok nezgode poledica na putu, s obzirom na to da je temperatura u Mančesteru jutros bila ispod nule.

Serhio Romero je ove sezone rezerva Davidu De Hei, inače standardnom golmanu Junajteda u poslednjih nekoliko sezona. U senci Španca je zabeležio samo devet nastupa. Četiri puta je branio u Ligi Evrope, tri puta u Liga kupu i dva puta u FA kupu.

Romero je u klub stigao još 2015. godine iz Sampdorije. Tada je bio slobodan igrač, a mnogi danas smatraju da je najbolji rezervni golman u ligi. Mrežu Argentine je čuvao na 96 mečeva, računajući 12 nastupa na Svetskom prvenstvu i 16 utakmica Kopa Amerike.