Fudbal

Razračunavanje među Grobarima! "Kimi ti si sledeći"!

Autor mondo.me Izvor Kurir

Nakon snimka koji se pojavio na društvenim mrežama na kojem smo vidjeli vođu Partizanovaca Radeta Petrovića kako javno priznaje da je zajedno sa Kimijem izdao Partizan, pojavio se novi snimak kao nastavak ovog šokantnog videa, piše Kurir

Izvor: MN Press

Sada vidimo grupu navijača Partizana sa južne tribine okupljenih pod zastavom ''Principa'', za koje se predpostavlja da su snimili prvi i video, kako ''čuvaju'' Petrovića kao taoca i primoravaju ga da ponovi kako su on i Kimi pi*ke koje su prodale Partizan, a onda je uslijedila izjava jednog od mladića iz ove grupe koja je sve osatvila bez daha.

Kako piše Kurir, on je putem ovog videa pozdravio Miloša Radosavljevića Kimija i poručio mu kako je on sledeći i kako treba da se spremi za njihov dolazak.

Pogledajte video OVDJE

Ono što se takođe može jasno vidjeti jeste činjenica da je Petrović vidno uznemiren i uplašen i da izjavu daje u stanju potpunog stresa i izbezumljenosti. Vjeruje se, piše Kurir, da su mu i prilikom davanje prve izjave prijetili nekim vatrenim oružjem.

Javnost je za Petrovića prvi put čula prije skoro mjesec dana kada se emotivnim pismom oprostio od svog druga Ljubomira Markovića Kiće koji je krvnički ubijen.

Možda ce vas zanimati

Podsjetmio, navijačka grupa ''Partizanovci'' na meču sa kazahstanskom Astanom napustili su svoju matičnu istočnu tribinu uz parolu kako taj stadion više nije mjesto za prave navijače crno-bijelih. Javnost je ovaj njihov potez protumačila kao potpuno gašenje te navijačke grupe, da li je to tačno, saznaćemo uskoro.

Petrović, Kimi i još nekoliko navijača Partizana su nakon incidenta sa Splićanima istjerani sa južne tribine JNA koju su nakon toga preuzeli ''Janjičari'' i ''Alkatraz'' na čijem kormilu se nalaze Veljko Belivuk poznatiji kao Velja nevolja i Aleksandar Vidojević poznatiji kao Aca Rošavi. Zajedno sa njima '' na šipci'' bio je i Ljubomir Marković Kića koji je nedavno ubijen na benzinskoj pumpi na Voždovcu.

Tagovi