Fudbal

Zaneti vjeruje u Kontea: Da pokažemo da smo spremni za Skudeto!

Izvor mondo.ba Izvor Anadolija

Potpredsjednik Intera izjavio da će "nerazuri" do kraja sezone imati najviše ciljeve u svim takmičenjima u kojim nastupaju.

U razgovoru za argentinsku televizijsku mrežu "TyC Sports", legenda Intera Havijer Zaneti istakao je kako posebne zasluge za dobre igre i rezultate ekipe ove sezone idu treneru Antoniju Konteu.

On je napomenuo da će Inter imati samo najviše ciljeve u narednom periodu.

"Ovo je važna godina za nas. S Antoniom Konteom smo otvorili novo poglavlje u smislu progresa naše ekipe. Želimo svima da pokažemo da smo kandidati za titulu. Antonio je trener s velikim karakterom i iskustvom, a stvari u timu trenutno zaista vrlo dobro napreduju", rekao je Zaneti.

Inter će tokom drugog djela sezone pokušati da napadne Skudeto, ali i da bude kompetentan u Kupu Italije i Ligi Evrope.

"Moramo našem treneru dati vremena da svoje ideje i planove prenese i na igrače. Siguran sam da će posao koji radimo na kraju dati dobre rezultate", rekao je Argentinac.

Zaneti je istakao da su Lautaro Martinez i Romelu Lukaku odličan tandem u vrhu napada Intera.

"Kada smo odlučili dovesti Lukakua, znali smo da se može dobro uklopiti u stil igre našeg trenera", zaključio je Zaneti.

Lider Serie A je upravo Inter s 42 boda, koliko ima i drugoplasirani Juventus, treći je Lacio s 36, a Roma sledeća s 35 bodova.

Rival "nerazurima" u šesnaestini finala Lige Evrope biće bugarski Ludogorec.

Tagovi