Fudbal

Bajević vraća Ognjena Vranješa u reprezentaciju BiH?

Izvor mondo.rs Izvor mondo.ba

Novi selektor Bosne i Hercegovine Dušan Bajević razgovarao je sa defanzivcem ekipe AEK Ognjenom Vranješom, kojeg je zbog "nefudbalskih" stvari Robert Prosinečki odstranio iz nacionalnog tima

Izvor: MN Press

Dušan Bajević, novi selektor BiH, obavio je razgovor o mogućem povratku Ognjena Vranješa u reprezentaciju pred predstojeći baraž u Ligi nacija, preneo je "Dnevni avaz".

Bajević se maksimalno priprema za taj meč budući da "zmajevima" može da donese plasman na završnicu EURO 2020, prvi put u istoriji.

Izvor sarajevskog lista u Fudbalskom savezu BiH, takođe je potvrdio da je Vranješ razgovarao i sa čelnicima Saveza o mogućem povratku u nacionalni tim".

Vranješ je i ranije bio spreman da nastupa za BiH, ali ga je prethodni selektor Robert Prosinečki zbog "nefudbalskih" stvari udaljio iz tima.

Defanzivac je na svom Facebook profilu objavio fotografije u dresu "zmajeva", što je dodatno podgrejalo spekulacije o njegovom povratku.

Čak je nedavno Miralem Pjanić, vezista Juventusa priznao da je Vranješ davao veliki doprinos reprezentaciji BiH.

"Nažalost, zbog gluposti je isključen iz tima. Zbog nekih spoljnih stvari. Krivo mi je zbog toga. Bio je odličan, mnogo je doprinosio reprezentaciji. Privatno je, takođe, dobar momak", izjavio je tada Pjanić.

"Zmajevi" će 26. marta u Zenici odigrati polufinalnu utakmicu plaj-ofa Lige nacija, odnosno baraža za EURO 2020, protiv Severne Irske. U slučaju trijumfa, igraće ponovo na "Bilinom polju" protiv boljeg iz duela Republika Irska - Slovačka.

Sa Vranješom?

Ukoliko želite da učestvujete u anketi posjetite Mondo Pređi na sajt

Tagovi

BiH