Fudbal

"Varvari" se okupili pred odlazak na sahrane drugova (FOTO)

Autor Miljana Dašić

Tragična saobraćajna nesreća u kojoj su živote izgubili dvadesetogodišnji Marko Lazarević i devetnaestogodišnji Miljan Bobičić prije dva dana potresla je Crnu Goru

Izvor: MONDO/Miljana Dašić

Mladići koji su poginuli su u nedjelju su se, zajedno sa još tri druga, uputili u Radanoviće kako bi ispratili meč Grbalj - Budućnost, kada su na saobraćajnici Brajići doživjeli težak udes.

Nakon kontakta sa automobilom tivatskih registarskih tablica, sletjeli su niz liticu. Živote su izgubili Lazarević i Bobičić, a u nesreći su teže povrijeđeni Jovan Boljević (20), Dragan Bulatović (20) i Ilija Jevrić (18).

Njihovo stanje, kako je kazao izvor blizak mladićima, sada je stabilno: "Jedan je na intezivnoj njezi, drugi na opštem odjeljenju, a Boljević na ortopediji. On je slomio ruku i ima nagnječenje četiri pršljena. Jevrić je nakon udesa bio u svjesnom stanju".

Izvor: MONDO/Miljana Dašić

Možda ce vas zanimati

Tragično nastradali mladići bili su vatreni navijači Budućnosti, i njihova nesreća duboko je pogodila ovaj klub.

Košarkaški i fudbalski klub Lazareviću i Bobičiću odali su počast na svojim Fejsbuk stranicama zatamnivši naslovne i profilne fotografije.

"Varvari" i prijatelji Miljana i Marka okupili su se pod južnom tribinom Gradskog stadiona, odakle su se podijelili u dvije grupe za odlazak na sahrane, koje će se obaviti na različitim mjestima.

FOTOGALERIJA:

Dvojica navijača "Budućnosti" danas će biti sahranjeni u 14 sati.

Devetnaestogodišnji Bobičić biće sahranjen u selu Vučici u Blizini Danilovgrada, dok će dvadesetogodišnji Lazarević biti sahranjen u Rogamima.

Navijači kluba Budućnost večeras će ispred sjeverne tribine stadiona pod Goricom zapaliti svijeće poginulim drugovima.