Fudbal

Strašna forma Nemanje Radonjića: ČETVRTI gol u 20 dana, zovu ga "NR7"!

Izvor mondo.rs

Opet je "zasolio" na gostovanju pogodivši po ulasku s klupe...

Nije ga htelo dugo u dresu Marseja, morao je da čeka duže od godinu dana na prvenac, ali kada se "otvorilo" - Nemanja Radonjić ne može da prestane da pogađa!

Srpski reprezentativac koga su saigrači prozvali "srpski Kristijano" i "NR7", upisao je i četvrti gol za Olimpik ove sezone i to u razmaku od samo 20 dana. Nakon što je pogađao mreže Tuluza, Bresta i Bordoa, Radonjić je ušao sa klupe i na meču protiv Meca  - opet sa klupe.


Radonjić je u 71. minutu ispratio centaršut Žermena sa desnog boka i u punom trku iz kaznenog prostora matirao je Oukiđu za remi Marseja na teškom gostovanju (1:1).

Pogledajte pogodak...



Pravo je pitanje kada će Andre Vilas-Boaš nagraditi bivšeg fudbalera Rome, Čukaričkog i Crvene zvezde nagraditi mestom u startnoj postavi pošto je četiri gola u poslednjih pet utakmica postigao za samo 124 minuta na terenu.

Očigledno je da je Radonjić konačno "namestio glavu" i dobio samopouzdanje u Marseju što se odražava i kroz njegov individualni učinak, ali i timski pošto je Marseju već doneo dosta bodova.

Bio je strelac pobedonosnog gola protiv Bresta u nadoknadi vremena, sada je "krivac" za bod Marseja, a videćemo da li će Bouna Sar i dalje imati prednost u odnosu na njega, pošto je teško očekivati da "ukrade" mesto koje ima sjajni Dimitri Paje.

Radonjić je u Marsej došao u leto 2018. godine iz Crvene zvezde za oko 12 miliona evra, ali u prvoj sezoni (22 utakmice) nije postigao gol.