Fudbal

Zvezdina poslednja priprema za Olimpijakos: "Da stadion bude pun"

Izvor mondo.rs

Crveno-bijeli u subotu igraju na svom stadionu i pozivaju navijače da ih podrže.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda u subotu igra poslednji meč pred utakmicu odluke protiv Olimpijakosa naredne nedjelje.

Na "Marakani" će prekosutra gostovati Spartak iz Subotice (od 15.30 časova, uz prenos na TV Arena sport), a kapiten crveno-bijelih Marko Marin pozvao je navijače da ispune tribine stadiona i da budu "dvanaesti igrač" ekipe.

 "Vjerujem da će doći puno ljudi. Prošlu utakmicu sa Voždovcem smo takođe imali veliku podršku naših navijača. Oni su uvijek bili naš 12. igrač. Utakmica sa Spartakom je prilika da pobjedom napravimo lijepu uvertiru pred odlučujući meč u Ligi šampiona sa Olimpijakosom i volio bih da vidim pun stadion".

Zvezdin komandant obrane Miloš Degenek imao je jasnu poruku za naše navijače.

"Volio bih nas vrijeme posluži. Da budu malo ljepši uslovi za igru, da što više ljudi dođe na stadion, jer nam to mnogo znači. Mnogo puta sam govorio da bez njih mi ne bismo bili isti. Želim da im poručim da ih čekamo u subotu i da bih voleo kad izađem iz tunela da vidim pune tribine".

Strijelac pobjedonosnog gola u Lučanima El Fardu Ben pozvao je navijače da dođu u subotu u što većem broju.

"Želio bih da se zahvalim navijačima koji su uvek tu za nas na svakoj utakmici. Bilo da igramo na Marakani ili u gostima, oni su fantastični. To nam daje krila koja su nam prijeko potrebna. U meču sa Spartakom volio bih da vidim pune tribine i da zajedno nastavimo niz pobjeda".

Mladi reprezentativac Srbije Njegoš Petrović istakao je da je podrška pristalica veoma bitna u svakom meču.

"Pozivam sve navijače da dođu u subotu jer nam njihova pjesma mnogo znači. Želim da im poručim da ćemo dati sve od sebe da ih obradujemo. Pobjeda nad Spartakom biće lijepa uvertira pred Olimpijakos, a siguran sam da oni to osjećaju i da će doći u velikom broju", rekao je mladi vezista.