Fudbal

Murinjo i Matić su veliki prijatelji, ali NEĆE sarađivati i treći put!

Izvor mondo.rs

"Specijalni" nema planove da dovede Srbina u Totenhem...

Čelsi, Mančester junajted, ali ne i Totenhem!

Nemanja Matić ipak neće pratiti Žozea Murinja i u trećem uzastopnom klubu. Otkako je "Specijalni" došao u Totenhem prošlog meseca spekulisalo se o tome da bi Srbin mogao da bude njegovo pojačanje za januar, ali od tog posla ovog puta neće biti ništa...


Kako prenosi portal "Manchester Evening News", Murinjo nije zainteresovan da angažuje Matića prosto zbog toga što ima dovoljan broj igrača na mestu zadnjeg veznog.

U prethodnim klubovima ova pozicija je bila deficitarna, dok sada Murinjo u Totenhemu ima Harija Vinka, Erika Dajera, Musu Sisoka, Tangija Ndombelea i Viktora Vanjamu, pa je možda čak moguće da neko od njih na zimu napusti klub.

Matić je ove sezone praktično "otpisan" u Mančesteru, Solskjer ne računa na njega i još je imao problema s povredama, pa ima dozvolu da u januaru promeni sredinu.

Tako bi Junajted iskoristio poslednju priliku da zaradi na transferu, jer Matiću na leto ističe ugovor, a zbog prijateljstva Srbina i Portugalca navijači Totenhema su "strahovali" da će doći do transfera, bar sudeći po ružnim komentarima na društvenim mrežama. 

Matić naredne godine slavi 32. rođendan i jasno je da nije u "top formi" kao nekada.