Fudbal

Do juče heroj, sad IZDAJNIK: Pacovi i OVAJ transparent za Antoana Grizmana!

Autor mondo.me Izvor mondo.rs

Nimalo prijatan doček za Antoana Grizmana u povratku na "Vandu".

Antoan Grizman (28) nosio je dres Atletiko Madrida punih pet sezona, bio vođa ekipe, najbolji fudbaler i strelac, a onda je ovog proleća saopštio klubu da želi da ode.

I to kod rivala - u Barselonu!


Posle dugih pregovora Barsa je ugovorila posao vredan 120 miliona evra plativši "otkupnu klauzulu" iz ugovora Francuza, a navijači Atletika promenili su preko noći mišljenje o svom dojučerašnjem heroju koji je "ucenjivao" klub da ga proda.


Prvi put od prelaska u redove mrskog rivala vratio se na "Vandu" u dresu Barselone i zbog toga su mu "jorgandžije" spremile poseban doček...

Svaki dodir Grizmana sa loptom sada je dočekivan zvižducima, što je vidno uticalo na njega pošto je odigrao loš meč u pobedi Barselone (1:0) zahvaljujući Leu Mesiju, a osim toga dočekao ga je i poseban transparent na tribini sa najljućim navijačima Atletija.

"Želeo si da imaš ime, a zaboravio si da budeš čovek", obratili su se Grizmanu u transparentu koji možete da pogledate OVDE.


Zbog prelaska u Barselonu izgubio je sav ugled kod navijača Atletika, pa je osim uvreda tokom meča - uništena i Grizmanova plaketa koja se nalazi ispred stadiona "Vanda Petropolitano", a koja govori o njegovom doprinosu u Madridu.

Na nju su bačene limenke piva, a ostavljene su i igračke pacova, koje jasno simbolizuju da Grizmana sada smatraju izdajnikom, kao što je to bio slučaj i sa Kurtoom kada je prešao u Real Madrid.

Navijači Atletika zaista ne praštaju!