Fudbal

Murinjo ne vidi Zlatana u Totenhemu: Nema šanse!

Izvor mondo.ba

Portugalac najjasnije odgovorio da li će dovesti Ibrahimovića (i) u London.

Zlatan Ibrahimović oprostio se od Los Anđeles Galaksija i najavio da će nastaviti karijeru u drugoj sredini, a nije malo onih koji bi hteli da ga dovedu.

Za sada su najzainteresovaniji italijanski klubovi, poput Napolija, Bolonja i Milana, a Zlatan ih je već obavestio koliku mesečnu platu želi.

S obzirom na to da su Murinjo i Ibrahimović sarađivali u Interu i Mančester junajtedu, engleske novinare interesovalo je da li postoji mogućnost da Zlatan doće i u Totenhem.

Očekivano, "Posebni" je glatko odbacio te navode.

"Nema šanse za takvo nešto'', rekao je Murinjo, pa obrazložio svoj stav.

"Ta mogućnost ne postoji dok je Hari Kejn u klubu. Zlatan je odličan momak, neverovatan fudbaler, ali mi u svojim redovima imamo najboljeg napadača u Engleskoj i jednog od dva-tri najbolja golgetera na planeti, tako da nema smisla da u naše redove dođe Zlatan, koji u kasnim tridesetim godinama može da igra gde god poželi'', naveo je Portugalac.

Posle uspešnog premijerligaškog debija protiv Vest Hema (3:2), Murinjo se sprema za debi i u Ligi šampiona, u kojoj će njegov tim ugostiti Olimpijakos u meču petog kola Grupe B, u kojoj će Crvena zvezda u utorak dočekati Bajern.