Fudbal

FOTO: Sram te bilo, Ede! Potpredsjednik Junajteda VIKAO na Ser Aleksa!

Izvor mondo.rs

Tako se ne ophodi prema čoveku koji ima 77 godina i skoro je izašao iz bolnice...

Na fotografiji iznad deluje sve bezbrižno.

S leva na desno, legendarni trener Ser Aleks Ferguson, direktor "crvenih đavola" Dejvid Džil i izvršni potpredsednik Ed Vudvord očigledno su našli na zanimljivu temu koja im je izmamila osmeh na lice, ali do kraja utakmica na "Bramal lejnu" potpuno drugačiaj slika.

Fotoreporteri sa sjajne utakmice Šefild junajteda i Mančester junajteda (3:3), u kojoj smo videli dva preokreta, uspeli su da uslikaju i svađu iz lože...

U žustroj diskusiji viđeni su Ser Aleks Ferguson i Ed Vudvord, čak je potpredsednik, sudeći po dostupnim fotografijama, vikao na legendarnog menadžera, a povod je navodno kritika koju je Škot uputio na račun toga kako se klub vodi.

Zbog ovakvog ophođenja prema čoveku koji ima 77 godina, i koji je ne tako davno bio u bolnici, navijači Junajteda su besni na Vudvorda i traže njegovu ostavku.

I pre ovog čina Vudvord je bio na "ivici" kod navijača "crvenih đavola" koji već dugo traže njegovu ostavku, pre svega zbog toga što odbija da angažuje sportskog direktora - i "zabrljao" je više od nekoliko pojačanja, dok nije bio u dobrim odnosima ni sa jednim menadžerom.

Posebno ne sa Žozeom Murinjom koji je vodio "tihi rat" sa njim.

Fotografije na kojima Vudvord viče na Fergusona pogledajte ovde.