Fudbal

Poketino dobio OTKAZ, a Solskjer i dalje uživa: To me nimalo ne brine!

Izvor mondo.ba

"Imam najbolji posao na svetu", kazao je Norvežanin.

Menadžer Mančester junajteda, norverški strateg Ole Gunar Solskjer, izjavio je u petak da ga nimalo ne brine što je Maurisio Pokettino, nakon otkaza u Totenhemu, sada "na tržištu".

Prema navodima britanskih medija, Poketino je bio jedan od glavnih kandidata za naslednika Žozea Murinja u decembru prošle godine, pre nego što je za privremenog menadžera imenovan Soslkjer, ali sada se ponovo "šuška" da bi mogao na njegovo mesto.

Norvežanin je sjajno počeo posao i dobio stalni ugovor, ali mu ne ide najbolje ove sezone, pa su se odmah po Poketinovom napuštanju Totenhema pojavile nove glasine...

"To me nimalo ne brine. Imam najbolji posao na svetu. Ako imate posao, ili ako ste bez posla, a menadžer ste, onda želite biti na ovoj poziciji. U stvari nije važno šta se dešava okolo. Moram se fokusirati na moj posao u Mančester junajtedu i raditi to najbolje što mogu", rekao je Solskjaer za britanske medije i potom dodao:

"Razgovaram s Edom Vudvardom i vlasnicima sve vreme o tome kako će klub napredovati. To se ne menja ako neki drugi klubovi promene menadžera".

Mančester junajted imao je najgori početak sezone u Premijer ligi u poslednje 33 godine, ali od tada su malo popravili položaj na tabeli s dve pobede u poslednja tri susreta. Sada su udaljeni devet bodova od četvrtog mesta, koje vodi u Ligu šampiona, ali su i dalje u igri u FA kupu, Liga kupu i Ligi Evrope.

"Crveni đavoli" će u 13. kolu Premijer lige u nedjelju gostovati Šefild junajtedu, jednom od prijatnijih ovosezonskih iznenađenja.

"Oštrice" imaju bod više od njih...