Fudbal

Dao im dva gola, sad hoće da ga kupe: Juve dovodi rusku zvijezdu!

Izvor mondo.ba

Fudbaler moskovske Lokomotive možda i na pragu transfera karijere.

Dva gola koja je postigao u dva meča Lige šampiona protiv Juventusa mogla bi Alekseju Mirančuku da osiguraju transfer karijere!

Čelnicima Juventusa se očigledno svidio 24-godišnji ofanzivni vezista, pa bi uprkos činjenici da im je dva puta tresao mrežu želeli da ga vide u svojim redovima.

Italijanski mediji otišli su korak dalje i objavili vijest da je sve već riješena stvar i da će jedan od dvojice braće blizanaca Mirančuk na ljeto pojačati redove "stare dame".

Ipak, mediji iz Rusije demantovali su tvrdnje da je dogovor već postignut, ali potvrda o pregovorima je stigla. Dakle, nešto se tu dešava.

Mirančuk je već osam sezona član Lokomotive, reprezentativac je Rusije, za koju je odigrao 25 mečeva i postigao pet golova, a ugovor sa Moskovljanima važi mu do 2021. godine, tako da bi ruski tim mogao da profitira prodajom na ljeto.

Nismo viđali puno transfera iz Rusije u ovako snažne evropske klubove u poslednje vrijeme, pogotovo ne ruskih igrača. Ipak, čini se da su i oni ponovo sve više na cijeni.