Fudbal

Zašto uvijek on? Baloteli opet pravi probleme, trener ga otjerao s treninga

Izvor mondo.ba

Ponovo je u centru pažnje kontroverzni italijanski fudbaler.

Mario Baloteli ponovo je "vruća" tema u italijanskim medijima, ali nažalost, kao i ranije, ponovo u negativnom kontekstu.

Nakon što su navijači Verone rasistički vrijeđali tamnoputog igrača Breše, po ko zna koji put pokrenuta je priča o rasizmu na sportskim terenima u Italiji, ali ovaj put radi se o drugoj vrsti problema.

Naime, kako prenosi "Đornale di Breša", kontroverzni napadač na današnjem treningu posvađao se sa trenerom Fabijom Grosom, koji mu je naredio da napusti trening.

Istog trenutka, Baloteli je pokupio stvari, sjeo u auto i zaputio se kući.

Nakon svih dešavanja proteklih godina, očekivalo se da "nestašni momak" konačno promijeni svoje ponašanje povratkom kući, u Brešu, ali očigledno da nije bilo napretka u odnosu na vrijeme kada je nastupao u Engleskoj i Francuskoj.

Baloteli je i tamo najčešće punio stupce u novinama, najčešće zbog vanfudbalskih stvari.

Vidjećemo da li je ovim okončan njegov kratkotrajan boravak u Breši, u koju je stigao sredinom avgusta, ili će uspjeti da izgladi stvari sa mladim stručnjakom na klupi ovog italijanskog prvoligaša.

Breši ne cvjetaju ruže u Seriji A, trenutno su na poslednjem mjestu na tabeli, pa samim tim aktuelna dešavanja samo dodatno otežavaju situaciju u trenutno poslednjeplasiranom timu italijanske lige.