Fudbal

Barsa "zagrizla" za Nikolu Milenkovića - SRBIN rešava krizu u odbrani!

Izvor mondo.rs Izvor mondo.ba

Milenković je u Firencu stigao u leto 2017. godine iz Partizana i posle impresivnih igara u dresu Viole mogao bi da promeni sredinu...

Defanzivac Fiorentine i reprezentacije Srbije Nikola Milenković ''zapao je za oko'' čelnicima Barselone, koji bi ga rado videli u bordo-plavom dresu!

Naime, prema navodima lista ''La Nacione'', velikan sa Nou Kampa zainteresovan je da u zimskom prelaznom roku dovede ''Blekija'', koji je ove sezone nezamenljiv u taboru Viole, za koju je u Seriji A odigrao svih 12 dosadašnjih utakmica i čak tri puta se upisao među strelce.

U redove ''ljubičastih'' Milenković je stigao u julu 2017. godine iz Partizana, u transferu vrednom oko pet miliona evra.

Očekivanja kluba sa stadiona ''Artemio Franki'' ispunio je u potpunosti, a to, svakako, nije promaklo Kataloncima, koji baš u njemu vide veliko pojačanje za defanzivni bedem za nastavak iscrpne borbe sa madridskim Realom za osvajanje šampionske titule.

''La Nacione'', takođe, ističe da će Barselona morati dobro da odreši kesu kako bi privolela Milenkovića da promeni sredinu s obzirom da mu ugovorna obaveza sa sadašnjim klubom ističe tek na leto 2022. godine, ali i da je Fiorentina raspoložena za pregovore. Svakako, nalaze se u dobroj poziciji da diktiraju uslove pod kojima će ga prodati.

U Primeri je, inače, odigrano 13 kola, a ''večiti'' rivali su, zbog odlaganja El Klasika, odigrali dvanaest utakmica, te su izjednačeni na vrhu tabele, uz 25 bodova.

Barselona ima ogromnih problema u odbrani pošto je primila čak 15 golova.