Fudbal

Konteva žena demantovala priče, pismo s METKOM stiglo na Interovu adresu!

Izvor mondo.ba

O cijelom slučaju su se oglasili i ''nerazuri''.

Jutros je sa Apeninskog poluostrva stigla fudbalska vijest dana - treneru Intera Antoniju Konteu stiglo je, na kućnu adresu, prijeteće pismo, a u koverti se nalazio i - metak!

Ipak, prema navodima kluba sa stadiona ''Đuzepe Meaca'', koje je prenijela ''Gazeta delo sport'', prijeteća poruka nije poslata nekadašnjem strategu Juventusa već – ''nerazurima''!

 Naime, putem društvenih mreža prvo se oglasila Konteova supruga.

''Priča o metku je laž. Mi u Italiji imamo velikih problema kad je u pitanju prenos informacija. Ljudi se probude ujutru, izmisle nešto i to potom napišu, uopšte ne razmišljajući o posledicama'', poruka je Elizabete Muskarelo.

Nedugo potom, oglasio se i sam klub, potvrdivši u saopštenju da Konte nije primio nikakvu direktnu prijetnju, već da je ona stigla u sjedište milanskog fudbalskog velikana.

''Shodno napisima koji su se danas pojavili, Inter želi da saopšti da Antonio Konte nije primio nikakvo prijeteće pismo direktno, te da se nije obratio policiji. Klub je primio pismo sa kojim se u koverti nalazio i metak i, kako procedure nalažu u ovoj situaciji, o svemu obavijestio nadležne institucije'', stoji u saopštenju kluba.

Šta je povod za čitavu situaciju i dalje nije poznato.