Fudbal

Povratak u Seriju A? Može, ali za milion mjesečno!

Izvor mondo.ba

Zlatan je odredio cifru...

Tokom ove sedmice Zlatan Ibrahimović je saopštio da neće produžiti ugovor sa Los Anđeles Galaksijem, koji mu ističe u decembru.

Spekulisalo se da će Zlatan, nakon MLS lige, karijeru nastaviti u Seriji A, međutim bilo koji klub iz elitnog ranga italijanskog fudbala moraće maksimalno da ''odriješi kesu'' kako bi vidio Zlatana u svom dresu...

Naime, prema navodima La Republike, Ibrahimović zahtijeva MILION eura mjesečno kako bi obukao dres bilo kojeg kluba iz Kalča. Oni koji su pokazali interesovanje za Ibrin angažman su Milan, Bolonja, Roma, Napoli i Fiorentina, ali je veliko pitanje koji je od ovih klubova spreman na ovaj finansijski korak.

Pomenuti list navodi da je Ibrahimović spreman, u ovom trenutku, na šestomjesečnu saradnju, odnosno do kraja sezone.

Takođe, navodi se da je za Zlatana najviše ''zagrizao'' Milan, koji gaji nadu da će, ipak, iznos od ČETIRI miliona eura za period od pola godine biti dovoljan da svojim navijačima priredi spektakl u vidu Zlatanovih igara.

Podsjetimo, jedan od zainteresovanih klubova za dovođenje Ibrahimovića je i Mančester junajted, čiji je dres nosio prije nego što se odlučio na epizodu u SAD.