Fudbal

Bejl odgovorio Špancima: Presmešni ste! Više volim da igram za Vels!

Autor mondo. rs

Skupocenog vezistu ne dotiču kritike...

Odavno Geret Bejl vodi bitku sa španskim novinarima i meta je kritika zbog upornog odbijanja da ode iz Real Madrida.

Najnoviji "rafal" stigao je posle odluke da se odazove pozivu u reprezentaciju Velsa, iako prethodnih mesec dana nije igrao za Madriđane zbog povrede.

Brzonogi krilni napadač, ipak, tvrdi da je spreman i iz domovine poručuje španskim medijima da umeju dobro da ga nasmeju svojim tekstovima...


"Više volim kada igram za Vels. U reprezentaciji svi pričamo istim jezikom i osećam se prijatnije. Jako dugo se poznajemo, sa nekim igračima sam igrao u selekciji do 17 godina. Kada se okupimo, to vam je kao kada se skupi društvo da igra fudbal u parku", objasnio je Bejl zašto želi da nastupi za Vels u odlučujućim utakmicama kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, protiv Azerbejdžana i Mađarske.

"Ali to ne menja činjenicu da na terenu uvek dajem maksimum, bez obzira da li igram za reprezentaciju ili klub", dodao je.

Što se tiče trenutne forme, Velšanin tvrdi da je spreman i da je povreda prošlost.

"Treniram već neko vreme i pokušaću da igram. Možda nekome izgleda loše to što sam došao u reprezentaciju, ali zašto ne bih bio ovde ako sam spreman. Da Real igra ovog vikenda, bio bih u konkurenciji za tim".

Španski mediji počeli su da ističu Bejlovu ljubav prema golfu, pa neki čak smatraju i da mu je taj sport važniji od Real Madrida.

"Čuo sam neke od tih priča, ali ne obraćam previše pažnje. Desi se da mi prijatelji pošalju neke od tih tekstova ili smešnih montaža koje prave. Iskreno, neke su zaista presmešne", istakao je 30-godišnji fudbaler kog je Real 2013. godine platio Totenhemu 100.000.000 evra.

Tagovi