Fudbal

Selektor iznenađen: Hadžibegić se nije nadao “sedmici” na Vembliju

Autor mondo.me

Šef stručnog štaba fudbalske reprezentacije Crne Gore Faruk Hadžibegić nakon 7:0 u Londonu izjavio da nije očekivao tako ubjedljiv poraz na Vembliju.

Izvor: MONDO/Bojan Stanišić

Crnogorska reprezentacija izgubila je od Engleske u poslednjem kolu kvalifikacija za EURO 2020 rezultatom 7:0 a šef stručnog štaba „sokola“ smatra da je „sedmica“ na Vembliju realan odnos igračkog kvaliteta!

Teško mi je, rezultat je mnogo težak. Moramo da čestitamo Englezima na profesionalnom odnosu i kvalitetu koji imaju i nije bilo potrebno da im mi damo nekoliko poklona kod dva-tri gola, plus autogol”, prokomentarisao je debakl u Londonu Hadžibegić.

Selektor nape fudbalske reprezentacije prihvata da je I sam kriv za takav epilog meča u Londonu.

Napravili smo kardninalne greške, individualne, i to je protivnik iskoristio. Moram da prihvatim i sopstvenu odgovornost, nema razloga da se krijem, takav je sport. Žao mi je, nisam očekivao ovako visok rezultat. Mislio sam da možemo bolje proći, ali to je u ovom momentu naša stvarnost”, rekao je Hadžibegić.

On je dodao da smatra da bi njegova ekipa bila poražena I da je nastupila u kompletnom sastavu.

Vjerovatno bismo i tada izgubili, ali nije isto igrati sa Savićem, Jovetićem i ostalima koji nisu bili tu. Englezi imaju dobru ekipu i sjajan momenat, dok je kod nas potpuno drugačije. Da smo bili kompletniji bilo bi više iskustva i ne bi se napravile ovakve greške”, rekao je Hadžibegić.