Fudbal

BIVŠI IGRAČ REALA ISTETOVIRAO IME ĆERKE, PA SAZNAO DA NIJE ON OTAC! Majka djevojčice imala aferu sa dostavljačem

Autor Anđela Vukčević Izvor Kurir

Bivši fudbaler Real Madrida, Vinisijus Tobijas (20) našao se u javnosti, pošto je njegova bivša djevojka Ingrid Lima javno priznala da fudbaler nije otac djetata koje je nedavno rodila.

Izvor: Screenshot/Instagram/Twitter

Aktuelni igrač Šahtjora nedavno je ponosno istetovirao ime djevojčice, za koju je mislio da je njegova, a onda je gorka istina isplivala na površinu.

Naime, Ingrid je 8. oktobra rodila ćerkicu Maiteu, a nesrećni Brazilac je odlučio da istetovira ime bebe kako bi prigodno obilježio najsrećniji događaj u životu. Pored imena "Maiteu" napisao je i "te amo" (volim te).

Međutim, njegova, sada već bivša, djevojka na Instagramu je priznala da je uradila DNK test i tom prilikom otkrila da fudbaler nije otac njene ćerke.

Dok je njihova veza bila u krizi, Ingrid je imala aferu sa jednim dostavljačem, pa je odlučila da uradi test očinstva kako bi utvrdila ko je otac djeteta. Ispostavilo se da Vinisijus nije...

 "Vinisijus i ja već neko vrijeme nismo zajedno. Za to vrijeme bila sam sa nekim drugim u vezi, a u drugoj vezi bio je i on. Oboje smo nastavili sa svojim životima. U međuvremenu došla je Maite. Odlučili smo da uradimo DNK test koji je pokazao da Maite nije njegova ćerka", napisala je Ingrid.