Fudbal

Pukla petarda na "Marakani", Zvezda pregazila Radnički: Dvojica plesala, rival nije imao šanse!

Crvena zvezda je rutisnki savladala Radnički iz Niša na "Marakani".

Izvor: MN Press

Rutinski je Crvena zvezda izašla na kraj sa Radničkim iz Niša! Za poluvrijeme je već sve riješio Luka Ilić koji je postigao het-trik, a zatim je sa klupe ušao Aleksandar Katai i završio posao. Na kraju posle 90 minuta bilo je 5:1 za crveno-bijele.

Već u trećem minutu Ilić je utrčao među defanzivce rivala, izdržao kontakt sa njima i uspio da smjesti loptu u samo ugao gola. Nakon pola sata bilo je 2:0 kada je na centaršut Milana Rodića Ilić natrčao i pogodio, a pred samo poluvrijeme je iskoristio povratnu loptu Andrije Maksimovića za 3:0.

U drugom poluvremenu Aleksandar Katai je zamijenio Bruna Duartea i odmah je postigao dva gola! Prvo je u 58. pogodio za 4:0 i zatim dva minuta kasnije za 5:0. Crvena zvezda je tako povećala prednost na vrhu tabele, a jedino što je malo pokvarilo utisak je gol Pavla Ivelje na samom kraju meča, kao i startovi pose kojih su osjetili probleme Luka Ilić i Andrija Maksimović. Sada Crvena zvezda može da se koncentriše na Ligu šampiona i gostovanje u Monaku u utorak.