Fudbal

OMLADINSKA REPREZENTACIJA CRNE GORE PORAŽENA OD ALBANIJE

Autor Anđela Vukčević Izvor CdM

Poslije samo dva minuta igre u nastavku Dean Vranići je vratio prednost Albaniji, da bi u 60. Džeto Nuredini najavio trijumf gostiju.

Izvor: MONDO/Nebojša Petrović

Omladinska reprezentacija Crne Gore poražena je u prvoj prijateljskoj utakmici sa Albanijom.

Gosti su do pobjede došli rezultatom 3:2.

Ron Hasani doveo je svoj tim u vođstvo nakon pola sata igre, da bi u finišu prvog poluvremena Marko Tadić rutinski završio lijepu akciju Stefana Đukanovića, Andreja Camaja i Miloša Vračara, piše CdM.

Poslije samo dva minuta igre u nastavku Dean Vranići je vratio prednost Albaniji, da bi u 60. Džeto Nuredini najavio trijumf gostiju.

Ispostavilo se da je konačan rezultat postavio Danilo Vukanić u 77. minutu, iako su do kraja meča odlične šanse propustili Marko Perović i Andrej Kostić, piše CdM.

– Bolje smo otvorili utakmicu i promašili nekoliko zicera za vođstvo, što je protivnik vješto kaznio nakon smušeme reakcije naše odbrane. Nakon toga, uspjeli smo da stignemo do izjednačenja nakon lijepe akcije, u kojoj je učestvovalo dosta igrača naše ekipe. U drugom poluvremenu, nakon više vezanih grešaka koje nam se opet ponavljaju, naročito u zadnjoj liniji, primamo drugi, a zatim i treći gol. Stvorili smo mnogo prilika i šansi, nadamo se da će nam se u nekoj narednoj utakmici vratiti za promašene prilike od danas. Ostaje nam jedan dan za oporavak, a u narednom meču šansu će dobiti igrači koji su imali manju minutažu. Ujedno, želimo da vidimo na koga možemo još da računamo jer nas sljedećeg mjeseca čekaju kvalifikacije u Grčkoj, rekao je selektor Goran Perišić.

Drugi prijateljski duel Crna Gora i Albanija odigraće 13. oktobra u Skadru, sa početkom u 12 časova.