Fudbal

"Ako sam ja problem u Zvezdi, onda problema nema!" Kapiten reagovao na Instagramu zbog jedne izjave

Autor Dragan Šutvić

Uroš Spajić se oglasio na Instagramu zbog izjave koju je dao poslije meča sa Interom.

Izvor: TV Arena sport/Instagram/uros_Spajic

Crvena zvezda je u drugom kolu Lige šampiona doživjela ubjedljiv poraz od Intera u Milanu (4:0). Srpski tim je pao na stadionu "Đuzepe Meaca", a većinu golova primio je poslije individualnih grešaka. Jednu od njih napravio je i kapiten Uroš Spajić. Poslije tog meča je dao izjavu koja se nije dopala navijačima.

Zbog svega toga odlučio je da se oglasi na Instagramu. Napisao je poruku, pa je ubrzo i obrisao.

"Nikada se nisam oglašavao ovim putem, ali sada osjećam potrebu prije svega zbog navijača svog kluba i izjave poslije meča sa Interom koju sam dao. Niti jednog trenutka nisam htio da umanjim trijumf Intera niti da omalovažim (o čemu valjda ne treba ni govoriti, veličini kluba itd)", počeo je Spajić.

Nastavio je da pojašnjava dešavanja sa meča protiv Intera.

"Samo sam želio da potvrdim ono što su svi vidjeli, da smo maltene sami sebi davali golove. Konkretno, treći gol je apsolutno moja krivica i odgovornost, nikada nisam bježao od odgovornosti, tako da nemam razloga ni sad. Jednom od najstarijih i najiskusnijih igrača to ne smije da se dogodi i verovatno ne bi još 99 puta, ali dogodilo se i nikome nije bilo teže u tom trenutku nego meni."

Izvor: Instagram/uros_spajic

Na kraju je imao jasnu poruku za sve.

"U Crvenoj zvezdi sam odrastao, za nju igram srcem. Ako sam ja problem, problema nema! Zvezda je iznad svega", zaključio je Spajić.