Fudbal

Real spremio novu bombu: Florentino ima keca u rukavu, posle Mbapea dogovorio novo pojačanje!

Autor Nikola Lalović

Real Madrid je izgleda dogovorio dolazak Trenta Aleksander Arnolda.

Izvor: Profimedia

Florentino Perez sprema novu transfer bombu! Prvo je doveo Džuda Belingema, spremio zamjene za Kazemira i Tonija Krosa u vidu Eduarda Kamavinge i Oreljana Čuamenija, a zatim je konačno ubijedio Kilijana Mbapea da obuče dres "kraljevskog kluba". Sada je prvi čovjek Reala konačno krenuo da se bavi i odbranom. 

Godinama isti igrači pokrivaju bekovske pozicije u Realu, a kako navode strani mediji i tome je došao kraj. Kada je sa Endrikom i Mbapeom dugoročno riješio pitanje napada sada je Perez dogovorio dolazak jednog od najboljih bekova na svijetu Trenta Aleksandera Arnolda. Iako za sada ne škripi Realu desno, Lukas Vaskez i Dani Karvahal su prešli tridesetu i želi bolje rešenje na boku Perez. A to je izgleda Trent Aleksander-Arnold.

Godinama je nezamjenljiv u Liverpulu, od 2016. do sada je odigrao 318 utakmica i dao 19 golova, a ugovor mu ističe na kraju sezone. Navodno je odbio sve ponude za produžetak saradnje, a u pregovorima da dođe u Real Florentino Perez imao je keca u rukavu. 

Pomogao je Džud Belingem. Mladi ofanzivni vezista koji je novi lider Real Madrida navodno ima specijalnu vezu sta Aleksander Arnoldom. Dugo se znaju, veliki su prijatelji, a upravo mu je Belingem objasnio zašto bi Premijer ligu trebalo da zamijeni Primerom. Sam Belingem je iz Birmingema kao mladić otišao u Borusiju Dortmund i kada se tu dokazao nije ni pomišljao na dolazak u neki od velikih engleskih klubova već je potpisao za Real Madrid. Za sada to djeluje kao idealna odluka, a vidjećemo da li će zapravo ubijediti i kolegu iz reprezentacije da mu se pridruži.