Fudbal

Zarađuje milione, a nosi patike od 65 eura: Antoan Grizman oduševio planetu

Autor Tijana Jevtić

Antoan Grizman dobio je novog sponzora, francuski reprezentativac se na madridskom derbiju pojavio u kopačkama koje koštaju oko 65 eura.

Izvor: MIGUEL A. LOPES/LUSA

Kao sav normalan svijet - igrač Atletiko Madrida Antoan Grizman na teren je izašao u kopačkama koje vrijede 65 eura. Reprezentativac Francuske promijenio je sponzora, pa je posle saradnje sa njemačkom Pumom sklopio saradnju sa Dekatlonom.

Grizman je dugo godina bio zaštitini znak Pume, uz Useina Bolta i Neimara. Međutim, na madridskom derbiju u osmom kolu La Lige se pojavio u potpuno novom izdanju, odnosno u kopačkama Kipstu. Riječ je o brendu Dekatlona koji na sajtu košta 65 eura. Ova saradnja iznenađuje s obzirom na to da francuska kompanija pretežno važi za pristupačnu radnju i do sada njihova zaštitina lica nisu bile "velike zvijezde". Ipak, Dekatlon je ostvario saradnju se igračima futsala i padela, a tu se našao i teniser Gael Monfis

Ovaj angažman zvuči zanimljivije zbog same činjenice da Grizman zarađuje 240.000 eura nedeljno. Uz to, na terenu su pored Grizmana su njegovi saigrači koji igraju u više nego duplo skupljim kopačkama. Primera radi, Hulian Alvarez nosi patike koje koštaju 250 eura.