Fudbal

JOVETIĆ PRONAŠAO NOVI KLUB

Autor Anđela Vukčević Izvor Antena M

Jovetić na Kipar odlazi slobodan igrač, pošto mu je ljetos istekao ugovor sa Olimpijakosom, sa kojim je osvojio Ligu konferencija.

STEVAN JOVETIC fudbaler Olimpijakosa Pirej na utakmici UEFA Lige Evropa protiv TSC Backa Topola na stadionu TSC arena, Backa Topola 05.10.2023. godine Foto: Marko Metlas Fudbal, TSC Backa Topola, UEFA Liga Evropa, Olimpijakos Pirej
Izvor: Marko Metlas/© MN press, all rights reserved

Kapiten fudbalske reprezentacije Crne Gore Stevan Jovetić karijeru će nastaviti na Kipru, u ekipi Omonije.

Mediji na Kipru objavili su da je Omonija dogovorila potpis iskusnog napadača i da će u narednih dan ili dva potvrditi njegov angažman, piše Antena M.

Jovetić na Kipar odlazi slobodan igrač, pošto mu je ljetos istekao ugovor sa Olimpijakosom, sa kojim je osvojio Ligu konferencija.

Nekadašnji fudbaler Partizana, Fiorentine, Mančester sitija, Intera, Sevilje, Monaka i Herte dugo je bio bez kluba, a formu je održavao, najprije sa Arsenalom iz Tivta, a onda i sa fudbalerima Budućnosti.

U međuvremenu, nekoliko klubova je željelo da ga angažuje, imao je između ostalih i ponude Borca iz Banjaluke, zatim ponovo Olimpijakosa, tražen je bio u Saudijskoj Arabiji i Kuvajtu, a svakako najinteresantnija ponuda stigla je od navijača Budućnosti.

Popularni "Varvari" su u nekoliko navrata natpisima na treninzima i utakmicama probali da privole kapitena Crne Gore da obuče plavo-bijeli dres.