Fudbal

Poznata grupa sa juga se ugasila pred vječiti derbi: Vandali zapalili sve i rekli zbogom! (FOTO)

Vandal Bojsi više ne postoje.

Izvor: Instagram/_grobarizacija

Pred 174. vječiti derbi i duel Partizana i Crvene zvezde na stadionu "JNA" ugašena je jedna navijačka grupa. Pred samo odigravanje meča oglasili su se poznati "Vandal bojsi" i istakli da gase svoju grupu i da više neće biti aktivni. Tako da pred derbi znamo da na južnoj tribini neće biti "Vandal bojsa". 

Grupa se oglasila saopštenjem na društvenim mrežama, a kako bi spriječilli da se neko predstavlja u njihovo ime na tribini pokazali su slike na kojima se vidi da su spalili sva obilježja grupe. 

"Grupa Vandal bojs ORM, koja je nastala 17.02.2001. od današnjeg dana prestaje da postoji! Sastankom Vandala koji su osnovali grupu i ljudi koji su učestvovali u njenom radu su tako odlučili! Svako pozivanje na ime naše grupe ne smatramo legitimnim! Ako naše ime više nije sinonim za hrabrost, neće biti ni za neispravnost!!! Momci koji su je osnovali danas su je i ugasili paljenjem zastava i obilježja! O našim pobjedama i porazima, neka priča ulica...", navodi se u saopštenju. Pogledajte paljenje i gašenje "Vandal bojsa":