Fudbal

Zvezda zaključala svog bisera: Posle Nedeljkovića on je novi projekat, ali ne ide nigdje!

Autor Nikola Lalović

Ognjen Mimović je "zaključan" od strane Crvene zvezde.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda je nastavila da radi pred mečeve Lige šampiona i sada je ozvaničila novu saradnju! Ugovor je produžio talentovani Ognjen Mimović i potpisao je do 2029. godine. Mladi desni bek iz Gornjeg Milanovca dio je tima crveno-bijelih od 2021. godine, prošle sezone je nastupao na pozajmici u OFK Beogradu, a već je skupio preko 20 nastupa za crveno-bijele. ima 20 godina, igrao je za U18, 19 i U21 tim Srbije, a sada djeluje kao da je prva opcija Vladana Milojevića na desnom boku. 

Produžetak saradje dolazi pred jako bitne mečeve za tim crveno-bijelih. Prvo dolazi meč sa ekipom Benfike na stadionu "Rajko Mitić" u okviru Lige šampiona, a zatim i duel sa Partizanom u domaćem prvenstvu. 

"Veoma sam srećan zbog produžetka saradnje sa Zvezdom i hvala ljudima iz kluba na ukazanom povjerenju. Nadam se da ću ispuniti sva očekivanja i da ću osvojiti još mnogo trofeja sa Zvezdom. Nastaviću da radim kao i do sad, maksimalno na svakoj utakmici, i mislim da mi je gol protiv Bodea i nagrada za tu posvećenost. Nagrada je i produžetak ugovora svakako. U narednih sedam dana nas očekuje i utakmica sa Benfikom, kao i vječiti derbi. Pozivam sve navijače da nas podrže, a nadam se da ćemo ostvariti pozitivne rezultata i opravdati ono što se očekuje od nas. Spremni smo za sve izazove i radujem se utakmicama koje slijede", zaključio je Mimović.