Fudbal

Vladan Milojević emotivan nakon pobjede Zvezde: "Ako je mogao da nas vidi, neka ovo bude za Boru"

Autor Nebojša Šatara

Trener Crvene zvezde posvetio pobjedu protiv Napretka preminulom Bori Đorđeviću

Izvor: MN Press

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević posvetio je pobjedu protiv Napretka preminulom Bori Đorđeviću, frontmenu Riblje Čorbe kome su Delije takođe posvetile koreografiju na utakmici.

Đorđević je bio veliki navijač Crvene zvezde decenijama, a preminuo je 4. septembra u Ljubljani.

"Izjavio bih saučešće porodici Bore Đorđevića. Malo sam sentimentalan, odrastao sam uz te pjesme, obilježile su moje tinejdžersko doba, ali to je život. Ako smo mogli malo da donesemo i da nas negdje vidi, neka bude pobjeda posvećena njemu", rekao je Vladan Milojević za TV Arena sport.

Uz zahvalnost navijačima što su došli po lošem vremenu, Milojević je rekao da je na dan meča podsjetio igrače šta je prioritet ove sezone - Superliga Srbije, a ne Liga šampiona.

"Odigrali smo takmičarsku i dobru utakmicu. Rekao sam im da nam je prvenstvo sve, cilj i prioritet, a to je utakmica za nas, navijače, da uživamo da igramo u eliti", kazao je on, misleći na četvrtak i meč protiv Benfike na "Marakani".

Ovako je komentarisao nastup svog tima, pobjedu 2:0 i debije novih igrača, Silasa, Radeta Krunića (obojica starteri) i Nemanje Radonjića, koji je ušao u završnici meča sa klupe.

"Nisu novi igrači bili zajedno sa nama, imali smo pauzu zbog reprezentacije, trenirali smo sa vrlo malim brojem igrača, a oni su počeli da pristižu od četvrtka. Mislim da ste vidjeli, imamo kvalitet, došli su nam pravi igrači, potrebno je da se polako integrišu i sistem. Naravno da nikad nije lako, dolaze i odlaze, potrebno je sada vrijeme, ali to nam je posao, mislim da ćemo napraviti to da bude kako bi i trebalo", uvjeren je Milojević.