Fudbal

Kamere prvi put ušle u vilu Kristijana Ronalda: Kad vidite šta drži na zidovima, šokiraćete se

Autor Bojan Jakovljević

Pogledajte kako izgleda vila Kristijana Ronalda u Lisabonu.

Izvor: Youtube/Rio Ferdinand Presents FIVE

Kristijano Ronaldo je ne samo najpopularniji sportista na svijetu, nego se može reći i najpopularnija javna ličnost. U prilog tome govori njegova ogromna zarada od marketinških kampanja, sponzora, ali i broj pratilaca na društvenim mrežama. Prvi je koji je uspio da "probije" granicu od milijardu obožavatelja (ili je dosta i onih koji ga ne vole, ali prate šta radi).

U tome mu je pomogla nedavna kampanja na platformi Jutjub kojom se "proširio" i na druga tržišta, a pod "stare dane" odlučio je i da češće gostuje u emisijama. Tako je pozvao svog bivšeg saigrača i prijatelja Rija Ferdinanda u posjetu, napravili su vrlo zanimljiv intervju, a ono što je razlika u odnosu na sve druge razgovore koji su vođeni sa Ronaldom - pustio je TV ekipu da zakorači u njegov dom u Lisabonu.

Tako je Rio Ferdinand na neki način imao i ekskluzivu, prvi je koji je mogao da ušeta u Ronaldovu vilu u prestonici Portugala, jednu od mnogih njegovih nekretnina koje posjeduje. Pogledajte kako izgleda njegova kuća u Lisabonu:

Kuća Kristijana Ronalda
Izvor: YouTube/Rio Ferdinand Presents

Engleski štoper koji je igrao sa Ronaldom u Mančester junajtedu prije svega je bio oduševljen kako vila izgleda spolja, a ono što mu se posebno dopalo je kolekcija automobila jednog od najboljih fudbalera svih vremena. Nije dozvolio da kamere uđu u spavaću sobu, ali smo vidjeli interesantan detalj svuda u vili.

O čemu se radi? Desetine fotografija Kristijana Ronalda nalaze se na zidovima, gdje će neki reći da se radi o samozaljubljenosti, a neki će pak istaći da je prirodno da je poželio da se podsjeti najuspješnijih trenutaka karijere.

Ipak, nismo vidjeli privatne fotografije sa Georginom Rodrigez, samo je Ronaldo na zidovima...