Fudbal

SEBE POČASTIO AUTOMOBILOM OD 800.000 EURA: Napadač je lud za "zvjerima na točkovima"

Autor Milica Mrvaljević Izvor Kurir

Marko Arnautović bio je velika želja čelnika FK Crvena zvezda ovog ljeta, međutim fudbaler reprezentacije Austrije ostao je u Interu.

Izvor: Instagram/ screenshot

Razlog je njegova ogromna plata od 3,5 miliona eura po sezoni, koje nije želio da se odrekne. A, Crvena zvezda nije bila u situaciji da mu ponudi iste uslove i tako omogući dolazak u Beograd.

Iako Marko Arnautović nije uspio da ostvari dječačku želju i obuče crveno-bijeli dres, nije imao razloga za tugu. Ili, možda jeste... Odlučio je da sebe nedavno časti novim automobilom za kojeg je iskeširao 800.000 eura.

Naime, iskusni centarfor kupio je pravu "zvijer na točkovima" Rols-Rojs Kulinan. Prema navodima specijalizovanih sajtova za automobile, početna cijena ovog modela je oko 400.000 eura, a pošto se Arnautović odlučio za unaprijeđenu verziju od strane firme Mansori cijena je duplo skočila.

Izvor: Instagram/ screenshot

Standardni Rols-Rojs Kulinan ima 517 konjskih snaga, maksimalnu brzinu od 250 km/h, i ubrzava od 0 do 100 km/h za samo pet sekundi.

Marko Arnautović je oduvijek volio luksuzne automobile i trošio je veliki novac na svoju pasiju. Napadač Intera u svojoj garaži imao je modele poput Bentlija Kontinental GT, Mercedesa C 63 AMG kupe i Ferarija F12 Berlineta. Nedavno se čak pojavio u kampu austrijske reprezentacije u zlatnom Rols-Rojsu.

Arnautović je rođen prije 35 godina u okrugu Floridsdorf, u sjevernom dijelu Beča. Otac mu je Srbin, a majka je Austrijanka.

Oženjen je Poljakinjom Sarom, sa kojom ima dvije ćerke, Emiliju i Alisiju. Pored njemačkog jezika, Arnautović tečno govori srpski, holandski i engleski jeziku.