Fudbal

Sanjao Zvezdu i kada je igrao protiv nje: Došao zbog Lige šampiona, a duplu krunu podrazumijeva!

Autor Mladen Šolak

Novi vezista crveno-bijelih Rade Krunić poslao je prvu poruku navijačima.

Izvor: printscreen/twiter

Rade Krunić oglasio se za sajt Crvene zvezde nakon što je potpisao ugovor sa crveno-bijelima.

"Osjećam se čarobno, jer sam ostvario dječački san. Mnogo sam srećan i ponosan na sebe zbog toga. Zaista ne mogu da dočekam da zaigram za Zvezdu i da istrčim pred punu Marakanu. Evo i sad se naježim kada pomislim na navijače. Sanjao sam o tome kao dječak, posle i kao čovjek i profesionalac, a sada se to konačno dešava. Hvala Bogu na tome", počeo je Krunić.

Dugogodišnji vezista Milana stiže iz Fenerbahčea, gdje se nakon nekoliko mjeseci rastao sa Žozeom Murinjom. Krunić je u Srbiji igrao za Donji Srem i Borac Čačak, iz kojeg je 2015. otišao u Empoli, u kojem je proveo četiri godine do dolaska u roso-nere.
Za Zvezdin sajt je otkrio šta očekuje na "Marakani".

"Mislim da je dupla kruna realna, s obzirom da već dugo dominiramo srpskim fudbalom. Naravno da sam pratio Zvezdu, kako u Evropi, tako i u prvenstvu. Trofeji su obaveza u Zvezdi, i podrazumijevaju se. Svjestan sam toga. Što se Lige šampiona tiče, igramo protiv elite evropskog fudbala, ali uz pomoć publike, mislim da možemo mnogo. Vidjelo se kako su momci odigrali protiv Bodea na Marakani. Nadam se da ćemo proći u "nokaut" fazu.

Imao je i poruku za navijače. "Daću svoj maksimum da se predstavim u najboljem svjetlu u Crvenoj zvezdi. Nadam se da će nas navijači bodriti na svakoj utakmici, zapravo sam siguran da hoće", podvukao je Krunić.