Fudbal

Alarm u Crvenoj zvezdi, Korejanac se povrijedio!

Autor Nikola Lalović

Na "najtanjoj" poziciji u Crvenoj zvezdi povreda!

Izvor: Naoki Morita / AFLO / Profimedia

Vijesti nisu dobre za Crvenu zvezdu, povrijedio se Jung Vu Seol! Bek koji je ovog ljeta stigao u redove crveno-bijelih zamijenjen je na meču kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo koje Južna Koreja igra protiv Palestine. Morao je van igre u 66. minutu i to nakon što je drugi put tražio pomoć ljekarskog tima. 

S obzirom da Crvena zvezda već godinama kuburi sa bekovima i od klasičnih defanzivnih bočnih igrača Vladan Milojević osim Seola ima još samo iskusnog Milana Rodića i mladog Ognjena Mimovića ne bi želeli u crveno-bijelom taboru da ovo bude ozbiljnija povreda. Ne obećava ipak to što se on nekoliko puta na meču uhvatio za lijevo koljeno.

Naravno ima igrača koji još mogu da pokriju bočne pozicije u odbrani, pa su tako na bokovima odbrane igrali iskusni štoper Uroš Spajić, Stefan Leković, kao i trenutno povređeni Vladimir Lučić. Seola je u 66-. minutu zamijenio Li Mjung Džae, a Južna Koreja i Palestina odigrale su meč bez golova i tako podijelile prvo mjesto u grupi pošto je ovo prvi meč ovih kvalifikacija.