Fudbal

Otkaz za otkazom Piksiju i reprezentaciji! Još trojica neće igrati za Srbiju

Autor Mladen Šolak

Veliki problemi za selektora Srbije pred mečeve Lige nacija.

Izvor: MN Press

Reprezentacija Srbije suočila se sa još problema pred mečeve Lige nacija. Neće moći da igraju još trojica igrača - Nemanja Maksimović, Miloš Veljković i Aleksa Terzić. Selektor Dragan Stojković Piksi objasnio je da su oni došli u Staru Pazovu i rekli mu to na dan okupljanja, u ponedeljak.

Srbija je ranije ostala bez Sergeja Milinković - Savića, Aleksandra Mitrovića (obojica zvanično zbog povreda) i Dušana Vlahovića (zbog porodičnih razloga) za mečeve protiv Španije u četvrtak u Beogradu i Danske u nedelju u Kopenhagenu.

"Postoji znak pitanja za par igrača. Vidjećemo na licu mjesta. Terzić je imao povredu zadnje lože prije 10 dana, dobre vijesti su da je počeo da trenira. Salcburg nije htio da ga stavlja na zadnjoj utakmici, rekao je da želi da dođe i da ima veliku želju. Veljković ima tendinitis lijeve tetive, znao sam to još prošle nedelje. Dolazi i on, vidjećemo u kakvom je stanju. Maksimović ima bol u desnoj pubičnoj regiji, koji se javio na poslednjoj utakmici, posle je prekinuo trening. I on dolazi danas, vidjećemo u kakvom je stanju. Oni su pod znakom pitanja. Nećemo tu silovati ništa, neću nikoga tjerati ako ga boli zadnja loža", rekao je Stojković novinarima.